Behangwerk

Glasvezelbehang

Schildersbedrijf van Klompenburg verzorgt ook glasvezelbehang voor u. Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat dit behang uit glasvezel. Het is een zeer goedkope behangsoort die erg decoratief en functioneel is. Bovendien is glasvezelbehang brandvertragend en u kunt vrijwel iedere verfsoort gebruiken in combinatie met het glasvezelbehang. Het stucwerk dat onder het behang is aangebracht, wordt goed beschermd door het glasvezelbehang, dit komt doordat het uitermate stootvast is. Ook vangt het scheuren, die in oude of nieuwe woningen zijn ontstaan, goed op. Glasvezelbehang kunt u door ons laten aanbrengen in verschillende patronen en structuren. Zo kunt u bij ons terecht voor visgraat, geruit en glad glasvezelbehang. Wij gebruiken hiervoor een speciale plakmachine waardoor het nog strakker aangebracht kan worden.

Vliesbehang

Vliesbehang is een populaire behangsoort die eenvoudig is aan te brengen op alle muren in huis. Bij veel soorten vliesbehang is het aanbrengen van behanglijm op het behang niet noodzakelijk. Hierdoor kan het behang direct worden aangebracht op de muur. Bovendien is ook het verwijderen van vliesbehang erg gemakkelijk, waardoor het eenvoudig opnieuw kan worden aangebracht. De vlieslaag van het behang maakt het product stevig en voorkomt dat het behang gaat krimpen.

Papierbehang

Voor diverse soorten papierbehang is het nodig om het vooraf in te weken met behanglijm. Voor dit inweken gebruiken wij een speciale behangtafel, zodat ons personeel snel en efficiënt kan werken. Wij kunnen het papierbehang in allerlei soorten designs leveren en aanbrengen. Schildersbedrijf van Klompenburg kan dit perfect voor u aanbrengen.

image
image
image
image
image
image
image
image
×

Hallo!

Klik op onze vertegenwoordiger hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@van-klompenburg.nl.

×